α) Επιστροφές μη ελαττωματικών προϊόντων – Δικαίωμα υπαναχώρησης

 • Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, αζημίως και χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή επιβαρύνεστε μόνο το κόστος επιστροφής των προϊόντων.
 • Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί (εφόσον σας παραδόθηκαν σφραγισμένα) ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, και όντας πλήρη και χωρίς φθορές, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο, και όποιο άλλο έγγραφο πιθανόν τα συνοδεύει (π.χ. εγγύηση, οδηγίες χρήσης, κ.λ.π.).
 • Εφόσον τα παραπάνω ισχύουν, τότε πρέπει να μας τηλεφωνήσετε στο 2177044242 και να μας ενημερώσετε. Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως αφενός με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου με τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός τριάντα (30) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα. Οι επιστροφές χρημάτων θα γίνονται πάντα με τον ίδιο τρόπο που έγινε και η πληρωμή. Από το ποσό αγοράς θα αφαιρέσουμε το κόστος αποστολής και το κόστος των εξαρτημάτων που πιθανόν μας επιστράφηκαν σε κακή κατάσταση.

β) Επιστροφές ελαττωματικών προϊόντων

 • Σε περίπτωση τυχόν πραγματικών ελαττωμάτων ή ελλείψεων συνομολογημένων ιδιοτήτων στα πωλούμενα προϊόντα ισχύουν οι προβλέψεις του αστικού κώδικα. Για να θεωρείται μία ιδιότητα συνομολογημένη, θα πρέπει να πιστοποιείται ως τέτοια εγγράφως από αμφότερα τα μέρη.
 • Για να μας επιστρέψετε ελαττωματικά προϊόντα, σύμφωνα με τους όρους της εγγύησης περιορισμένης ευθύνης, πρέπει να μας ενημερώσετε τηλεφωνικώς στο 2177044242 κι εάν απαιτηθεί να μας στείλετε το προϊόν για αντικατάσταση, τότε θα πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες επιστροφής που απαιτούνται για την αντικατάσταση μη ελαττωματικών προϊόντων.
 • Σε κάθε περίπτωση, προς αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, κ.λ.π.). Στην περίπτωση που διαπιστώσετε κάποιο ελάττωμα, πρέπει να επικοινωνήσετε αμέσως μετά την παράδοση, την ίδια ημέρα ή την επόμενη εργάσιμη, στο τηλέφωνο 2177044242.
 • Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος ή αδυναμία λειτουργίας του προϊόντος πρέπει να οφείλεται σε ελάττωμα του κατασκευαστή και όχι σε βλάβη που προκλήθηκε από κακή ή λανθασμένη χρήση του προϊόντος, όπως για παράδειγμα (και όχι αποκλειστικά) από πτώση, υγρά κάθε μορφής στο εσωτερικό μιας συσκευής, λειτουργία εκτός προδιαγραφών κατασκευαστή, φόρτιση με μη συμβατό φορτιστή, επέμβαση στο εσωτερικό μιας συσκευής από μη εξουσιοδοτημένους τεχνικούς κ.λ.π.
 • Σε περίπτωση επιστροφής προϊόντος και με την προϋπόθεση ότι θα επιβεβαιωθεί μετά από τον τεχνικό έλεγχο ότι το ελάττωμα δεν οφείλεται σε κακή χρήση, το προϊόν θα δύναται να αντικατασταθεί με νέο (εφόσον είναι διαθέσιμο) ή άλλο, ιδίων ή ανώτερων τεχνικών χαρακτηριστικών σε περίπτωση που το επιθυμεί ο πελάτης και κατόπιν συνεννοήσεως μαζί του.

Εξαιρέσεις

Για λόγους ασφάλειας και υγιεινής δεν γίνονται δεκτά προς επιστροφή:

 • Υγρά κάθε είδους (ανοιγμένα ή σφραγισμένα),
 • Drip Tips (επιστόμια),
 • Ατμοποιητές και tank στους οποίους έχει χρησιμοποιηθεί υγρό.